Reacţia ministrului Voicu la investigaţia despre implicarea sa în muşamalizarea unui dosar penal

Ministrul de Interne Pavel Voicu a reacționat abia recent la investigația publicată astăzi, care l-a vizat şi care s-a răspândit ca fulgerul pe internet, ajungând şi în atenţia noastră. Printr-o simplă postare pe pagina sa de Facebook acesta a declarat că… toate informaţiile publicate sunt false.

Interesant este că printre explicaţii, oficialul, încă în funcţie, nu a confirmat, dar şi nici nu a infirmat că ar fi fost contactat de către jurnaliştii NordNews pentru o reacţie, înainte ca aceştia să-şi publice materialul.

Colegii noştri au notat în investigaţie că au încercat să ia legătura telefonică cu ministrul, însă acesta nu a răspuns la apeluri, şi nici la un SMS.

În legătură cu informațiile publicate în mass media și învinuirile care îmi sunt aduse de unele persoane cu intenții de…

Publicată de Pavel Voicu – Ministru al Afacerilor Interne pe Luni, 9 noiembrie 2020

De cealaltă parte, Procuratura Generală s-a autosesizat pe seama acestei investigaţii. În material se prezintă dovezi audio despre tentativele de mușamalizare a unui dosar penal în care figurează nepotul deputatului Corneliu Furculiță.

“Procuratura Generală a luat act de materialele audio apărute astăzi în presă privind pretinsa tentativă de mușamalizare a unui caz de conducere a mijlocului de transport de către o persoană aflată în stare de ebrietate. Deoarece, până la moment, pe adresa instituției nu a parvenit vreo sesizare oficială în acest sens și pentru a clarifica situația, Procuratura Generală a dispus Procuraturii Anticorupție organizarea examinării conform competenței”, a declarat pentru NordNews.md şefa serviciului de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/