Record pentru Auto Inspect: BMW X5 cu minus 140.000 de km la bord

Dacă încă nu aţi ştiut, aflaţi că da, există şi astfel de cazuri! Maşina din fotografia de mai jos este una dintre cele mai scumpe, rulate, de generaţie încă relativ nouă şi înmatriculată în Moldova, care are un parcurs modificat.

Situaţia a fost deconspirată de băieţii de la Auto Inspect, care mai spun că cifra întoarsă pe odometru este una record pentru un astfel de automobil de clasă premium.

Vezi şi: (foto) Cât de tare este întors kilometrajul mașinilor rulate importate în Moldova?

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Potrivit informaţiilor, SUV-ul a fost procurat nou de la importatorul oficial de la Chişinău. Câțiva proprietari l-au schimbat în cei patru ani de când a ieșit din uzină, ultimul vânzând-ul cu mai bine de 240.000 km la bord.

Acum însă are în jur de 100.000 de kilometri şi este din nou de vânzare. Doar că un lucru e ciudat – e mai scump cu mai bine de 5.000 de euro spre deosebire de suma cerută când s-a vândut cu parcursul real.

Într-o astfel de situaţie, doar încercați să vă imaginaţi câți oameni din Moldova nici nu știu ce conduc, inclusiv cei ce au cumpărat mașini rulate scumpe?!?

Dacă vă doriți și Dvs o mașină rulată, puteți solicita o verificare a automobilului la Auto Inspect, cel mai popular serviciu de inspecții auto din Moldova!

Vezi şi: (foto) Suspiciunile s-au adeverit! Un localnic şi-a cumpărat un automobil cu vreo 158000 de km întorşi

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/