(video) De ce în Chişinău, chiar dacă mergi pe drumul cu prioritate, ar fi bine să frânezi uşor în intersecţii

O lecţie bună la sfârşit de an ne este dată tuturor prin această situaţie. A fost surprinsă de o cameră de bord la intersecţia străzilor Armenească şi Bernardazzi din capitală în dimineaţa zilei de ieri.

Imaginile arată clar cine a încălcat regulile de circulaţie rutieră şi “penalizarea” instantă care a urmat, însă trebuie să recunoaştem că accidentul putea fi foarte uşor evitat. Dar nu a fost să fie, chiar dacă conducătorul BMW-ului a redus din viteză când a intrat în intersecţie. Şoferul de la volanul SUV-ului Nissan nici nu a dat semn că ar dori să frâneze, pur şi simplu ignorând indicatorul “Cedează trecerea”.

În contextul celor spuse, mai ales în intersecţiile nedirijate de semafoare, chiar dacă ne deplasăm pe drumul cu prioritate ar trebui să fim prudenţi şi uşor să frânăm (sau complet) pentru a putea anticipa (în primul rând noi) eventuale pericole dacă alţi teribilişti sunt indiferenţi. Astfel ne putem proteja sănătatea şi scăpa, după caz, de un şir de probleme.

La moment publicării articolului aşa şi nu am putut obţine o reacţie de la poliţie pentru a afla dacă cineva a avut de suferit în acest crash test lateral organizat involuntar în condiţii reale.

VIDEO: facebook.com/vladislav.culiomza

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-nou-accident-din-imprudenta-momentul-impactului-dintr-o-intersectie-din-chisinau/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/