Red Bull va fi amendat pentru că a făcut show cu o mașină de Formula 1 pe o pârtie de schi

La mijlocul lunii ianuarie, echipa Toro Rosso ce evoluează în campionatul mondial de Formula 1 a organizat pe o pârtie de schi din Austria un adevărat show în care pilotul Max Verstappen a condus un bolid de Formula 1 pe zăpadă. Dacă toți organizatorii și spectatorii au rămas deosebit de mulțumiți de eveniment, se pare că autoritățile locale din orașul Kitzbuhel nu au fost la fel de încântate de isprava celor de la Red Bull.

fa545926ca4faf2d399300ec2d9ccb4656316bf9

Ideea evenimentului a fost de a atrage atenția publicului asupra etapei de Formula 1 desfășurate în Austria. Mai bine de 3.500 oameni au urmărit prestația lui Max Verstappen care a urcat la volanul mașinii RB7 care a participat în sezonul anului 2011 și care a fost echipată cu lanțuri pe roți pentru mai multă aderență.

Însă autorităților locale nu le-a plăcut că echipa de Formula 1 nu a obținut mai întâi actele necesare de a ieși cu un mijloc de transport pe o pârtie de schi. Ideea este că potrivit legilor locale, orice mașină ce intră pe o pârtie are nevoie de o permisiune din parte autorităților și asta pentru că există mari șanse că va dăuna naturii.

Potrivit presei austriece, Red Bull ar putea primi o amendă de 30.000 euro pentru această ispravă.

Vezi şi: Nebunie totală! Un pilot de Formula-1 şi-a adus bolidul în Munţii Alpi (video)

Cmentariile sunt închise