(video) Test Drive: Mercedes-Benz CL 65 AMG C216 – coupeul cu 612 CP care a costat 200.000 euro!

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Dragi prieteni, probabil vă mai reamintiți că astă vară scriam aici pe AutoBlog.MD despre un Mercedes-Benz CL 65 AMG în caroserie C216, pe care îl găsisem pe unul din site-urile de vânzări auto din Moldova și despre care vă spuneam că are un preț similar cu a unei Skoda.

Nu de alta, dar în anul 2008, atunci când a fost produs, un asemenea CL 65 AMG costa în jur de 200.000 euro, iar acum, doisprezece ani mai târziu și peste 68.000 de kilometri parcurși, acest exemplar își caută un nou proprietar cu doar 32.000 euro!

La scurt timp după acea știre, noi am reușit să luăm legătura cu proprietarul acestui exemplar, care a fost foarte amabil să ne ofere mașina pentru o zi întreagă, astfel încât să realizăm un reportaj cu ea. Și acum vă invităm să-l urmăriți și voi! Vizionare plăcută!

Ca de obicei, am pregătit și câteva fotografii pentru voi. Victor Daniliuc a avut grijă să surprindă acest coupe în obiectivul camerei sale și trebuie să recunoaștem că arată superb CL-ul…

Fiți deacord că arată tare musculos acest Mercedes-Benz CL 65 AMG! Formele lui trădează ușor puterea care se ascunde sub capotă. Cei drept, și unele detalii sugerează că avem în față un exemplar special – logoul CL 65, inscripția V12 BITURBO de pe aripi, frânele performante și bineînțeles terminațiile de evacuare duble care flanchează difuzorul de aer central.

Din mers, mașina asta se simte extraordinar. Pentru că este mai mult despre confort această generație C216, decât despre sportivitate. Practic plutește deasupra asfaltului.

Însă când este nevoie, mașina asta sprintează cu mare drag spre viteze colosale. O apăsare de accelerator și ușor treci de 100 sau chiar 200 km/h! Asta nu poate să nu te bucure…

Încă câteva imagini din mișcare…

Interiorul este dominat de piele și lemn… Așa era moda pe atunci! Scaunele au susținere laterală extraordinară și zici că sunt făcute pentru bărbați de 130-140 kg!

Și la final, o fotografie tradițională cu mașina! Mulțumim că ați accesat acest articol!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/