Reducerile se ţin lanţ la LUKOIL! Cât costă acum benzina şi motorina

Reducerile de preţ la carburanţii comercializaţi în Republica Moldova se ţin lanţ, pe fundalul micşorării preţului unui baril de petrol. Joi, cotaţia futures a barilului de petrol Brent a crescut cu 11.36%, la 27.55 dolari, în timp ce cotaţia futures a barilului de petrol “light sweet crude” (WTI) a urcat cu 10%, la 22.34 dolari.

În primul trimestru din 2019 s-a înregistrat cel mai scăzut nivel al preţului ţiţeiului din ultimii 18 ani, după ce măsurile adoptate pentru stoparea răspândirii pandemiei de coronavirus (COVID-19) au redus cererea de ţiţei pe plan global, iar Arabia Saudită şi Rusia au intensificat bătălia pentru cota de piaţă.

În context, compania LUKOIL, cea care deţine în prezent cea mai mare reţea de staţii de alimentare din ţară, anunţă despre reduceri de prețuri la toate tipurile de carburanţi pe care îi comercializează.

FOTO: seenews.com

Astfel, preţurile la pompă afişate mai nou în staţiile LUKOIL sunt mai mici cu 25 de bani pentru toate tipurile de benzină, cu 55 de bani pentru toate tipurile de motorină şi cu 10 bani pentru GPL. Noile tarife au intrat în vigoare de la miezul nopţii!

Iată un price-list actualizat:

  • Benzină ECTO 100 – 17.07 lei
  • Benzină Premium-95 ECTO – 16.57 lei
  • Benzină Premium-95 – 16.47 lei
  • Motorină ECTO – 14.24 lei
  • Motorină Euro-5 – 14.12 lei
  • Gaz lichefiat – 9.77 lei
  • Gaz natural (Metan) – 8.30 lei

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-nu-e-gluma-in-sua-preturile-la-benzina-s-au-prabusit-insa-nu-are-cine-sa-o-cumpere/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/