Vine faceliftul real pentru Mercedes-Benz V-Class! Premieră în această vară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O decizie cam ciudată din partea celor de la Mercedes-Benz. Deşi actualul V-Class din a treia generaţie W447 se produce din 2014, iar în 2019 i s-a anunţat un facelift (ce-i drept unul cam minor), și acum cam fiind timpul pentru o nouă generație, germanii spun că au gata de fapt… un al doilea facelift şi de această dată e unul real, care îi va schimba destul de semnificativ înfățișarea!

Din câte se pare, vânzările decente şi platforma fiabilă a modelului au motivat producătorul german să mai ţină această generaţie pe linia de plutire, în producţie, până la transferul complet pe o arhitectură electrică. Iar până se va întâmpla asta, ultimul V-Class care va mai purta sub capotă motoare termice, dar electrificate, se actualizează pentru a corespunde ultimelor tendinţe de pe piaţă.

Cu un exterior restructurat și un aspect interior complet nou, cu cea mai recentă generație de MBUX, noile modele EQV, V-Class și V-Class Marco Polo vor reflecta în mod clar un accent și mai mare pe lux și astfel urmează modelele de autoturisme Mercedes-Benz.

Noile modele comerciale Vito și eVito, pe de altă parte, vor întruchipa calitatea premium mai clar și mai consecvent ca niciodată, deoarece vor rămâne în fruntea segmentului lor, cu, printre altele, un sistem de infotainment și conectivitate complet actualizat, inclusiv noi servicii digitale, precum și noi caracteristici de siguranță.

Premiera familiei actualizate va avea loc într-o zi deocamdată necunoscută din vara care urmează. Prima imagine teaser ne arată o faţă remodelată a lui V-Class. Grila de radiator a devenit semnificativ mai proeminentă, steaua a urcat pe capotă, farurile sunt noi pe interior, alături de bara de protecţie.

Cmentariile sunt închise