Respectați distanţa! Un accident produs lângă Negreşti, raionul Străşeni, a implicat trei maşini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de 26 august, în jurul orei 17:00, poliția din Strășeni a fost sesizată despre un accident rutier produs în apropierea localității Negrești. Trei autovehicule au fost implicate şi, reieşind din cele constatate, putea să nu se întâmple!

Conform ofiţerului de presă al IP Străşeni, Didenco Mariana, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 21 ani în timp ce conducea o Dacia Dokker nu a respectat distanța între vehicule. Ca urmare a lovit din spate un Mercedes-Benz Vito condus regulamentar de către un bărbat de 45 ani, iar acesta a ajuns pe contrasens. Acolo a intrat în coliziune frontală cu un Mercedes-Benz Sprinter manipulat de un tânăr de 31 ani.

În rezultat, șoferul din Vito și un pasager din Sprinter, un bărbat de 30 ani, au fost transporți la Spitalul Raional Strășeni pentru îngrijiri medicale. Nimeni dintre conducătorii auto nu fuseseră în stare de ebrietate.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Amintim în context regulile 49 şi 50 din RCR:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/