Revoltător! Şoferiţa de troleibuz care a ucis o adolescentă nu este de acord cu pedeapsa prea blândă primită

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Începem luna octombrie cu o veste care a reușit deja să șocheze un număr mare de internauţi. Şoferiţa de troleibuz care a lovit mortal o adolescentă pe bd. Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana, care a fost găsită vinovată de tragedie şi chiar a fost condamnată pentru ceea ce a făcut, în loc să accepte pedeapsa primită şi să o ispășească, deşi este considerată una prea blândă, a decis să nu fie de acord cu sentința pronunțată! Despre aceasta a anunţat mama Anastasiei Culai pe o reţea de socializare.

⁉️⁉️⁉️Сегодня узнала что заседание Апелляционном суде нам назначили на 17 января 2024 и я мягко говоря в шоке,убийца…

Publicată de Оля Кулай pe Vineri, 29 septembrie 2023

Olga Culai a aflat vineri că o ședință a Curții de Apel, în care se va judeca apelul iniţiat împotriva hotărârii pronunțate în prima instanţă de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, a fost programată abia pentru 17 ianuarie 2024.

„Sunt șocată! Ucigașa copilului meu se va bucura de viață obișnuită încă șase luni, spre surprinderea mea (încă mai credeam că există cel puțin o picătură de umanitate în ea). Am aflat că această persoană INUMANĂ a depus o cerere de contestare deoarece ar considera că pedeapsa de 2.6 ani de închisoare în penitenciar de tip deschis este una foarte dură pentru ea, că nu merită deloc pedeapsa și că nu ar fi vina ei. Serios???

Și după aceea, îmi vor spune că îi pare rău, dar acestei creaturi nu-i pasă că a ucis copilul, nu-i pasă de noi toți, cei cărora le-a schilodit viața din cauza neglijenței sale pe drum! Rog Curtea de Apel Chișinău să-mi asculte strigătul și să reprogrameze ședința pentru cât mai curând posibil.

Nu vreau să cred că în țara noastră viața unui om este lipsită de valoare, vreau ca fiecare criminal să fie responsabil pentru acțiunile sale!”

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise