România: Un șofer de 19 ani, surprins circulând cu 238 km/h. Nu a vrut să oprească și nici nu a putut fi ajuns

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conducător auto de 19 ani, originar din județul Satu Mare, care se deplasa pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu, a fost depistat de polițiști de la IPJ Cluj și înregistrat cu aparatul radar circulând cu o viteză de 238 km/h.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu a respectat indicațiile, continuându-și deplasarea.

Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului, însă fără a se reuși oprirea acestuia. În timpul urmăririi, conducătorul autoturismului a circulat și pe banda de urgență pentru a devansa alte autovehicule aflate pe sensul său de mers.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Satu Mare, conducătorul autoturismului a fost identificat, iar ulterior a fost invitat la sediul biroului, unde s-a prezentat.

Acolo a fost sancționat contravențional cu amendă totală de 4.785 de lei românești (18.632 MDL sau 962 de euro, după cursul actual de schimb), iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 240 de zile.

Testarea acestuia cu aparatele drugtest și etilotest au indicat rezultate negative.

Unde ne grăbim?🤔 Ne privim în oglindă, ne uităm în buletin… când a trecut timpul?🤔 Abia așteptăm să se termine…

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 12 decembrie 2023

Cmentariile sunt închise