Salonul Auto Internaţional de la New York a fost anulat pentru a patra oară consecutiv

Salonul Auto Internațional de la New York, care trebuia să aibă loc în metropola americană între 19 şi 29 august, a fost anulat, din nou! Aprilie 2022 a fost numită noua dată pentru organizarea eventuală a evenimentului.

Organizatorii şi-au motivat decizia prin răspândirea unei noi tulpini de coronavirus. Aceasta este deja a patra anulare/amânare a expoziției auto care atrage nu câteva sute sau mii, ci milioane de vizitatori!

https://www.facebook.com/nyautoshow/posts/10159389358195040?cft[0]=AZWF5ZJaPxatMEZR1zlrPqvmexfWTILv3XpnpyacP-4wTbRzM3T0iiFYpkJHaWAXO2tzOKoNUKHV3-j46OGICJofzKU9HFYFfOtIkt8mUyuoZKk-EVHtGZaWFTyR2r-LHAZibK41BBk88FAsOxMjd6rg&tn=%2CO%2CP-R

Inițial, expoziția trebuia să aibă loc în primăvara anului 2020, dar, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost anulată şi amânată până în vară, apoi din nou amânată până în aprilie 2021 și apoi până în acest august.

Tema principală a expoziției trebuia să fie vehiculele electrice de ultimă generație. Organizatorii au planificat nu numai să găzduiască o expoziție statică, ci și să amenajeze patru piste de teste sub acoperișul centrului de conferințe, astfel oferind vizitatorilor posibilitatea de a testa noile maşini.

Comitetul de organizare al expoziției a declarat într-un comunicat de presă că un mediu sigur pentru toți participanții, inclusiv expozanții și vizitatorii, este o prioritate: “În ultimele săptămâni, circumstanțele s-au schimbat dramatic, făcând dificilă desfășurarea evenimentului la nivelul adecvat, la care ne așteptăm noi și partenerii noștri”.

Una dintre premierele mondiale programate pentru Salonul Auto de la New York era noul Subaru WRX. Când şi cum va fi prezentată maşina deocamdată nu este clar, însă cel mai probabil va fi un eveniment virtual deja.

https://www.youtube.com/watch?v=LM8-dTMa9w8

Cmentariile sunt închise