Se scumpesc plăcuţele de înmatriculare de la 1 iunie în Moldova! Cele mai fiţoase – 1540 de euro

Agenţia Servicii Publice a decis să scumpească tarifele pentru plăcuţele de înmatriculare pentru autovehicule! O nouă listă de preţuri intră în vigoare chiar de mâine, 1 iunie 2021. Informaţia ne-a fost confirmată de o sursă demnă de încredere din cadrul ASP.

Astfel, tariful standard pentru confecţionarea unui set de plăcuţe, din combinaţii aleatorii de trei litere şi trei cifre, va fi de 550 în loc de 480 de lei.

De cealaltă parte, plafonul este de 33.000 în loc de 9.600 de lei pentru o combinaţie de trei litere dorite şi o cifră dorită! După cursul actual de schimb, doritorii de a avea pe maşini numere fiţoase vor trebui să achite practic 1.540 de euro!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că până la 21 noiembrie 2016, tariful maxim pentru un set de plăcuţe de înmatriculare personalizate era de 18.720 de lei, însă de la această dată au intrat în vigoare reduceri care au micșorat preţul maxim până la 9.600 de lei.

Vezi şi: Cele mai scumpe plăcuţe cu numere de înmatriculare din Moldova! Suma pentru care se vând ori se schimbă pe un apartament

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/