Şi-au pierdut titlul în LMP2 de la Le Mans! Ruşii de la G-Drive Racing au fost descalificaţi

Echipele G-Drive Racing şi TDS Racing au fost descalificate după verificările tehnice organizate după cursa de 24 de ore de la Le Mans. Organizatorii competiţiei a lăsat-o astfel pe prima fără titlu în categoria LMP2, în timp ce a doua s-a clasat pe a patra poziţie.

În documentul oficial publicat de FIA WEC se menţionează că maşinile echipajelor #26 G-Drive Racing ORECA 07 Gibson (Rusinov-Pizzitola-Vergne) şi #28 TDS Racing ORECA 07 Gibson (Perrodo-Vaxivière-Duval) au suferit modificări în construcţie, care sunt în afara regulilor de joc.

Prin aceste manipulări, volumul de carburant turnat în rezervor în timpul unui pit stop se făcea mai repede, ceea ce nu este cinstit faţă de ceilalţi participanţi la competiţie.

Reprezentanţii echipei G-Drive Racing intenționează să facă recurs în următoarele 96 de ore pentru că nu sunt de acord cu această constatare a comisarilor.

După decizia FIA WEC, în clasament a urcat pe prima poziţie în categoria LMP2 echipa Signatech Alpine, urmată de Graff-SO24 şi United Autosports respectiv.

Vezi retrospectiva cursei şi cele mai tari momente: (video) Peste 5000 de km parcurşi fără probleme. Toyota a câştigat cursa de 24 de ore de la Le Mans

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/