(video) Siguranţa pe drumuri încă nu este o prioritate? Expert, despre accidentul tragic din weekend din raionul Străşeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Expertul în siguranța rutieră, profesorul Ilie Bricicaru, a venit cu un comentariu suplimentar cu referire la accidentul tragic care s-a produs duminica trecută în raionul Străşeni. Deplasându-se în ultima perioadă des pe acelaşi sector de drum, acesta a ajuns la concluzia că statul Republica Moldova a eșuat la capitolul „siguranță pe drumuri”.

După câteva zile de la tragedie nimeni nu a luat nicio măsură pentru a securiza secţiunea traseului în cauză!

Cu referire la accidentul menţionat: conform informaţiilor oficiale, oamenii legii au fost chemați la intervenție printr-un apel la 112, înregistrat la ora 17:21. Într-o coliziune frontală la ieșirea din orașul Strășeni, în direcția Chișinăului, au intrat un KIA Sportage cu cinci călători (şoferul de 35 de ani, o tânără de 21 de ani şi trei minori de 16, 2 şi respectiv un an) şi un Opel condus de o femeie care se deplasa cu fiul său de 12 ani şi un bărbat de 44 de ani!

În urma impactului băiatul de 12 ani a decedat pe loc, iar mama sa a fost preluată în stare de inconștiență la spital. De asemenea, și celelalte persoane implicate în accident au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal unde urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/