Situație bizară. O cameră de monitorizare a traficului nu a recunoscut cel mai nou model Lada

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Una dintre camerele de supraveghere ale traficului din Moscova, din cele care şi fixează automat încălcările, capabilă să recunoască chiar şi modelul exact al maşinilor, nu a putut identifica noua Lada Niva Travel!

În aşa-zisa “scrisoarea a fericirii” pe care a primit-o proprietarul pentru depăşirea vitezei, modelul nu este indicat, deși există o mențiune a mărcii.

Amenda a fost generată pentru depășirea vitezei permise cu 22 km/h pe una dintre autostrăzile de la ieșirea din Moscova.

Sistemul automatizat a reușit să recunoască plăcuța de înmatriculare, însă nici asta nu a ajutat la determinarea modelului, deşi numele de cod 212300-80 i-a fost generat corect. În procesul verbal primit de posesor se menţionează doar o “Lada fără model”.

Faptul că camera nu a “recunoscut” modelul SUV-ului nu l-a salvat pe proprietar de o amendă, asta deoarece sistemul a putut citi numerele de înmatriculare. Nu se știe deocamdată dacă această situaţie curioasă, dar şi amuzantă, este o eroare în masă sau o singură abatere.

Cmentariile sunt închise