Situație bizară. O cameră de monitorizare a traficului nu a recunoscut cel mai nou model Lada

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Una dintre camerele de supraveghere ale traficului din Moscova, din cele care şi fixează automat încălcările, capabilă să recunoască chiar şi modelul exact al maşinilor, nu a putut identifica noua Lada Niva Travel!

În aşa-zisa “scrisoarea a fericirii” pe care a primit-o proprietarul pentru depăşirea vitezei, modelul nu este indicat, deși există o mențiune a mărcii.

Amenda a fost generată pentru depășirea vitezei permise cu 22 km/h pe una dintre autostrăzile de la ieșirea din Moscova.

Sistemul automatizat a reușit să recunoască plăcuța de înmatriculare, însă nici asta nu a ajutat la determinarea modelului, deşi numele de cod 212300-80 i-a fost generat corect. În procesul verbal primit de posesor se menţionează doar o “Lada fără model”.

Faptul că camera nu a “recunoscut” modelul SUV-ului nu l-a salvat pe proprietar de o amendă, asta deoarece sistemul a putut citi numerele de înmatriculare. Nu se știe deocamdată dacă această situaţie curioasă, dar şi amuzantă, este o eroare în masă sau o singură abatere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata