(update) Vine primăvara, dar nu grăbiți schimbul anvelopelor! Ninsori se prevăd în următoarele zile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 01.03.2022) Meteorologii de la Chişinău anunţă o avertizare Cod Galben în acest sens.


(28.02.2022) E adevărat, anul acesta februarie nu are 29 de zile, ci 28, ceea ce înseamnă că de mâine, din punct de vedere calendaristic, începe sezonul de primăvară. Însă din punct de vedere a vremii va mai trebui să o așteptăm pe cea caldă, asta pentru că mai întâi trebuie să se scuture cojoacele babei Dochia, conform tradiției populare.🙂

Pentru următoarele ore sinopticienii de la Chişinău prognozează un val de ninsori pe întreg teritoriul ţării! Acestea vor cădea cu o intensitate moderată începând de miercuri, dacă nu mai devreme.

Temperaturile vor fi în mare parte pozitive pe timp de zi, fapt care ar putea duce la topirea rapidă a depunerilor, însă pe timp de noapte se vor înregistra înghețuri, sub zero grade!

Depuneri de zăpadă de până la 10 cm sunt confirmate şi de portalul meteo Ventusky, însă toate straturile vor dispărea complet începând cu săptămâna viitoare.

De asemenea, spre mijlocul lunii martie, temperaturile vor urca semnificativ în termometre, chiar mai sus de 10 grade Celsius!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/