Șofer din Chișinău, depistat drogat la volan. A ieșit pozitiv la cinci tipuri diferite de droguri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, în jurul orei 16:00, pe strada Pușkin din Chișinău, inspectorii de patrulare au oprit pentru verificări un șofer de Toyota. La volan se afla un tânăr de 23 de ani, care avea un comportament confuz, asemănător consumatorilor de droguri.

Mașina unui șofer drogat din Chișinău
FOTO: IGP

Șoferul a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie unde a fost supus expertizei. Rezultatul testului: a ieșit pozitiv la amfetamină, metamfetamin, ketamin, MDMA și marijuana!

Mașina a fost ridicată și transportată la parcarea specială. Materialele au fost transmise instanței de judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

Ofițerul de presă al INSP ne-a declarat că mașina nu este un taximetru care activa prin Chișinău.

Vezi și: Șoferul beat și drogat, care a provocat accidentul teribil de lângă Băcioi din mai 2023, a primit 10 ani de închisoare

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise