Șoferul care a plimbat pe capotă un polițist în Chișinău a fost arestat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șoferul care a devenit o vedetă după ce a plimbat un polițist pe partea frontală a mașinii sale, situație care s-a întâmplat în dimineața zilei de vineri în centrul orașului Chișinău, va petrece aproape trei săptămâni după gratii.

Aflăm de la Poliția Capitalei, prin intermediul ofițerului de presă Natalia Stati, că tânărul a fost reținut ieri pentru 72 de ore. Ulterior, în timp restrâns, s-a găsit și judecătorul care i-a decis ”soarta de mai departe”: 20 de zile de arest.

Șoferul a fost găsit vinovat de încălcarea art. 349 din Codul Penal. În care penitenciar sau izolator va reflecta asupra acțiunilor sale de vineri nu se comunică. Însă cu siguranță toată această situație va fi o lecție pentru mulți.

VIDEO: t.me/@vadim_parasii, tiktok.com/@vlad_kvasha

Iată ce sancțiuni prevede articolul 349:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise