Șoferul care s-a dat în spectacol lângă Circ a fost trimis în judecată! Iată ce riscă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Există o reacție pe marginea situației din weekend, când un localnic de lângă Circ a surprins noaptea târziu acțiunile unui individ care nu avea somn.

Șoferul a condus un automobil cu viteză, intenționat accelerând pentru ca turațiile mari să genereze și un sunet mai puternic al eșapamentului. Ulterior a angajat mașina într-o serie de derapaje în sensul giratoriu din preajmă.

Doarme lumea liniștit la ora 2 noaptea și aici apare un buhnit cu drifturile 🦉🚗💨 Poliția Republicii Moldova VIDEO: Anonim trimis pe pagina noastră TrassaMD

Posted by TrassaMD on Sunday 9 June 2024

Inspectoratul Național de Securitate Publică nu a trecut cu vederea peste un astfel de comportament. Aflăm de la ofițerul de presă, Ana Chiselița, că șoferul a fost identificat și un dosar contravențional deja a fost trimis în instanța de judecată!

Contravenientul este un tânăr de 26 de ani originar din Chișinău. Acesta riscă să fie sancționat conform art. 241 prim al.1 din Codul Contravențional – Încălcarea de către conducătorii de vehicule a regulilor de circulaţie rutieră prin comportament agresiv.

Riscă amendă de până la 2000 de lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare. Complementar se prevede muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 20 la 40 de ore. Alternativă este arest contravenţional pe un termen de la 3-15 zile. În toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce pe un termen de 6 luni – un an.

Ar merita șoferul în cauză și alții din aceeași categorie una dintre aceste pedepse sau toate cumulativ? Scrieți o părere în comentarii.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise