Șoferul care s-ar face vinovat de accidentul de lângă Codreanca a scăpat de moarte și acum ar fi păzit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Potrivit surselor PulsMedia.MD, tânărul care a condus acel Mitsubishi Outlander, în vârstă de 22 de ani, este Radu Jalbă, originar din Chișinău.

În urma accidentului s-a ales cu o fractură de picior și a fost internat în Spitalul Raional Strășeni, unde este păzit de către oamenii legii, până când va fi externat din spital și reținut pentru 72 de ore.

Individul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru furt și jaf. Totodată, în prezent pe numele acestuia, s-ar afla în proces de documentare un dosar penal, după ce a fost prins în stare de ebrietate la volan pe străzile capitalei.

FOTO: pulsmedia.md

IGP anunță că a inițiat un proces penal pe marginea accidentului tragic din raionul Strășeni, produs lângă localitatea Codreanca, pe traseul din plăci de beton M5.

Între timp, persoana care s-ar face vinovată de cele întâmplate a supraviețuit. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani care se afla la volanul mașinii de marcă Mitsubishi.

Accident Codreanca 10 august
FOTO: IGSU

Potrivit surselor PulsMedia.MD apropiate anchetei, tipul de 22 de ani este originar din Chișinău. În mașină avea drept pasageri pe iubita sa de 17 ani, dar și o femeie cu doi copii pe care i-ar fi luat ca pasageri de ocazie. Acesta se deplasa spre Chișinău și ar fi ieșit la depășire cu viteză excesivă, într-o curbă!

Individul, fără mare experiență de condus, a fost transportat la Spitalul Raional din Strășeni. Ironia sorții, dar acesta este în afara pericolului (s-ar fi ales doar cu o fractură la picior). La momentul de față s-ar afla sub strajă. De cealaltă parte, adolescenta și femeia care a urcat în mașina morții au ars de vii, scrie Pulsmedia.

În Opel se afla un cuplu cu trei copii și o femeie. Șoferul și soția sa, dar și femeia despre care se presupune că ar fi mama unuia dintre ei, au decedat.

De la Codreanca, la Centrul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău au ajuns trei minori de 6, 7 și 13 ani din Mitsubishi, dar și doi minori de 1 și 9 ani din Opel.

Cmentariile sunt închise