Șoferul mașinii Tesla care a decedat în accident cu autopilotul pornit privea Harry Potter

Se face tot mai multă lumină în cazul accidentului în care șoferului unui model Tesla Model S a decedat după ce mașina sa a intrat într-un camion cu autopilotul pornit.

Din câte se pare, primele rezultate ale investigației spun că șoferul ce se afla la volanul modelului Tesla privea un film în timp ce a lăsat autopilotul să conducă mașina.

FOTO: alvolante.it

Informațiile au fost confirmate chiar de către șoferul camionului în care s-a izbit Tesla, potrivit căruia conducătorul auto ce a decedat privea filmul Harry Potter.

Ulterior și poliția a confirmat că în mașină a fost găsit un DVD player portabil, însă deocamdată nu a fost confirmat oficial că aceasta a fost cauza accidentului.

 În SUA a avut loc primul accident fatal cu o Tesla Model S care mergea cu autopilotul pornit

Tesla pe de altă parte își îndeamnă tot mai mult clienții să folosească cu precauție sistemul autonom de pilotare, spunând că acest se află încă în faza beta de producție și că nu este perfect.

Din câte se pare sistemul nu reușit să dedecteze camionul de culoare albă pe fonul unei zile însorite, iar astfel, atât șoferul, cât și mașina nu a aplicat frânele.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/