Soroca: Un tânăr a solicitat medicii pentru îngrijiri medicale, după care a răpit ambulanța

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incredibil, dar adevărat! Un tânăr a solicitat medicii pentru îngrijiri medicale, după care a răpit ambulanța. Incidentul, ca din filme, a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie la Spitalul Raional Soroca.

Conform informațiilor poliției, tânărul de 21 de ani a fost adus la spital cu o plagă la mână. După ce medicii i-au acordat îngrijiri medicale, acesta a răpit ambulanța parcată pe teritoriul spitalului și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au localizat ulterior suspectul, iar ambulanța a fost depistată pe o stradă din oraș, accidentată într-un gard de plasă metalică. Fiind testat alcoolscopic, aparatul Drager a fixat un grad de alcoolemie de 1.00 mg/l!

Tânărul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind pedepsit pentru huliganism. La moment, acesta este cercetat penal pentru răpire de automobil și conducere în stare de ebrietate, iar oamenii legii întreprind în continuare măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale.

Apropo, în weekend, peste 3.000 de șoferi au fost sancționați pentru că au ignorat prevederile regulamentului circulației rutiere, conform sinteze tradiționale publicate de INSP:

  • 39 de conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport pentru că se aflau în stare de ebrietate, iar 11 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică;
  • 1.568 de șoferi amendați pentru depășirea limitei de viteză;
  • 468 de conducători auto sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră;
  • 198 pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.
  • 300 pentru încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor.

Totodată, 362 de pietoni au fost sancționați pentru traversare neregulamentară a străzii/drumului! Agenții de patrulare au mai intervenit în 189 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic 112.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/