Spiritul Jaguar, îmblânzit la preţ special în Moldova, în cadrul unei promoţii speciale!

0

Autor: Jaguar Moldova
Asemeni unei băuturi fine, unui costum bine croit, unei cărţi bune, sau, după caz, asemeni unui trabuc de departe, spiritul Jaguar este exclusivist şi poate fi îmblânzit doar de cei cu predilecţii speciale.

201601-7361-jhprh-Df7I0CHvsR

Dar şi cea mai de neatins felină se lasă câteodată îmblânzită de bună voie, mârâind de plăcerea unei noi cuceriri. Acum, în Moldova, felina pe nume Jaguar se vrea îmblânzită de dumneavostră, cei care o admiraţi. Şi nu oricum, ci la preţuri absolut speciale, în cadrul unei promoţii limitate! Mai exact, şase feline Jaguar, şase exemplare Jaguar îşi aşteaptă îmblânzitorii în cadrul acestei promoţii!

Preţuri? Absolut speciale! Într-atât de speciale, încât şi cei care n-au îndrăznit până acum cel puţin să se gândească la îmblânzirea unei feline Jaguar, se vor simţi puternic atraşi de spiritul exclusivist al performanţei britanice! Spre exemplu, un minunat exemplar Jaguar F-TYPE, cu un preţ de 74,300 euro, este disponibil în cadrul promoţiei la un preţ de 55,000 euro! Alte două exemplare Jaguar XF, cu preţuri de 56,600 euro şi, respectiv, 55,350 euro, sunt disponibile acum la 45,000 euro şi, respectiv, 44,100 euro. Vedeţi lista completă mai jos:

1

2

3

4

Pentru mai multe informaţii, sunteţi întotdeauna binevenit în showroom-ul Jaguar Moldova, situat în Chişinău, pe bd. Cantemir 14. Consultanţii Jaguar vor fi bucuroşi să vă asiste şi la numărul de telefon 022-578-920.

0 comentarii
  1. Musea spune

    Bate criza la usa. Nu prea au maldavenii bani si dealerii masini de lux se bat intre ei. Degraba nu vor aduce masini decit la comanda. Gata o trasnit criza moldovanul scel sarac.

  2. Valerian spune

    Nu numai masini de lux. La Pruncul tot bate vintul si nici colb no mai ramas.

  3. Ina spune

    O ramas apartamentele sa cada in jumate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata