Super maşini la preţuri mai reduse sau cum a afectat Brexit-ul piaţa auto din Anglia

Startul procesului ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană a afectat negativ nu doar sfera socială sau economică din această ţară, ci şi piaţa auto locală, de unde moldovenii nu ezită să-şi aducă câteodată vreo maşină.

Interesant este că potrivit informaţiilor de care au făcut rost nişte colegi de la o revistă britanică, grupul Romans International care obişnuieşte să comercializeze doar maşini premium a redus preţurile la foarte multe supercaruri.

Potrivit Auto Express, după referendumul organizat la 23 iunie 2016, valoarea lirei sterline a scăzut cu 20%. Datorită acestui fenomen, de exemplu, la cumpărarea unui Ferrari Enzo care costă 1.350.000 de lire sterline, pot fi economisite alte 270.000 de lire.

Şeful companiei Romans a spus că din banii economisiţi se poate cumpăra un Ferrari GTC4Lusso T (pentru soţie) şi încă va mai ajunge pentru câţiva zeci de litri de carburant.

În prezent, mulţi cumpărători al maşinilor scumpe sunt casele de licitaţii şi colecţionarii auto. Cele mai căutate modele sunt Porsche 918 Spyder, McLaren P1 sau Bugatti Veyron.

Nu doar maşinile scumpe sunt oferite la această “promoţie”. De exemplu, cine doreşte un automobil de până la 100.000 de lire sterline îl poate găsi acum pe piaţa din Anglia la un preţ bun.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/