(video) Test Drive: Cât consumă prima Dacia cu motor hibrid din istorie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Dacia Jogger Hybrid este primul model al mărcii dotat cu o motorizare hibridă, astfel că una din definițiile acestei mașini ar fi – eficiență impresionantă într-un pachet accesibil.

Dacia a fost mereu cunoscută pentru crearea de automobile practice și accesibile, iar lansarea recentă a modelului confirmă angajamentul mărcii românești față de inovație și durabilitate. La prima vedere, Jogger Hybrid impresionează prin designul său spațios și modern, dar adevărata magie se află sub capotă.

Dacia Jogger Hybrid este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul spațios, economic și accesibil. Cu un consum de combustibil remarcabil de scăzut, un interior confortabil și tehnologie modernă, acest model este perfect pentru familii și pentru cei care doresc să reducă impactul asupra mediului fără a compromite performanța sau confortul.

Producătorul declară pentru model un consum mixt de 4.8-4.9 litri la 100 de km parcurși. Află din reportajul nostru dacă am reușit sau nu să ne apropiem de aceste cifre.

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise