(video) Există o explicație! De ce un român și-a înfipt jumătate de Dacia Logan în peretele casei

Imaginaţia unor vecini de peste Prut nu are limite. După ce în 2017 a fost identificată o casă din judeţul Constanţa cu o maşină pe acoperiş, mai nou, un bărbat din Alba se mândeşte cu o casă inedită. Pe faţada locuinţei, la etajul superior, şi-a montat un “automobil”.

Vezi şi: (foto) Cel mai original garaj din Moldova? Proprietarul a folosit un automobil în construcția sa

Autoturismul este înfipt în perete şi dă impresia că a ricoşat de pe drum. De fapt, este o jumătate de maşină folosită ca decor. Proprietarul are autorizaţie pentru năstruşnica idee şi, pentru a obţine toate avizele, a aşteptat 11 luni de zile! A meritat, spune el. Acum, casa e admirată de toţi cei care trec prin zonă, inclusiv pe drumul din preajmă.

Domnul Vasile este din Teiuş şi mărturiseşte că a visat mereu să aibă o casă diferită. Şi a reuşit! A montat la etaj o jumătate de maşină care cântăreşte în jur de 150 de kilograme. Ca să ridice autoturismul la înălţime, a adus o macara, iar de fixat în perete s-a ocupat singur.

Autoturismul înfipt pe partea laterală a casei a fost luat de la cimitirul de maşini şi a fost recondiţionat.

Vezi şi: (foto) Un „Pagani Zonda Revolucion” a devenit un perete despărţitor în casa unui bogătaş

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/