(video) TAS 2022: Un grup de studenți au creat un Jimny ideal de aproape patru metri lungime

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La Tokyo Auto Salon a mai fost prezentată o versiune extinsă cu cinci uși a actualei generații Suzuki Jimny JB74W. Automobilul nu este un produs de fabrică, ci un proiect al unui grup de studenți ai Școlii de Tehnologie Auto Nihon (NATS), realizat din proprie inițiativă.

Tinerii și-au numit creația Kimun Kamui, adică „Zeul Muntelui”. Printre altele, mașina este pregătită pentru utilizare în off-road extrem.

Studenții au luat ca bază un Suzuki Jimny Sierra (2019) și i-au mărit lungimea cu 400 mm – până la 3.950 mm. Pentru a face acest lucru a fost necesar de tăiat corpul și lonjeroanele cadrului, după care de sudat nişte inserţii între ele. Pe caroserie au fost instalate nişte portiere posterioare. Scaunele frontale și-au păstrat punctele de atașare, în timp ce scaunele din spate au fost împinse ușor înapoi pentru a crește spațiul pentru picioare.

Suspensia a suferit modificări semnificative. S-a folosit un lift kit de 152 mm, jante Black Rhino Riot de 17 inci și anvelope groase Toyo Open Country A/T. În afara maşinii mai există un troliu, corpuri suplimentare de iluminat, o carcasă tubulară pentru protecţie în jurul caroseriei și un portbagaj de acoperiș cu un cort Feldon Shelter. În cabina neobișnuitului Jimny au fost montate scaune din piele și un sistem audio performant.

S-a intervenit şi sub capotă. Motorul standard de 1.5 litri pe benzină a fost echipat cu un turbocompresor GReddy și s-a aplicat un firmware nou. Drept urmare, puterea a crescut de la 102 la 124 CP, iar cuplul maxim de la 130 la 179 Nm.

Proiectul Kimun Kamui a fost creat într-un singur exemplar şi nu este destinat vânzării. Totuşi, conform unor informații, Suzuki pregătește deja o versiune oficială cu cinci uși a lui Jimny, care va apărea mai târziu în 2022.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/