Știați că Tesla Model S poate fi comandată în Moldova? Iată cât costă!

Probabil cel mai în vogă automobil electric din lume poate fi comandat și de către clienții din Moldova. Din păcate nu vorbim despre un importator autorizat ci despre o companie specializată în importul de automobile din SUA care oferă posibilitatea de a livra o Tesla Model S în țara noastră.

Tesla

Și pentru că probabil sunteți foarte interesați despre prețul acestui model, aflați că un automobil Tesla Model S ar costa în țara noastră de la 65.000 euro cu toate taxele de transport și vămuire incluse. Este de menționat că prețul este valabil pentru versiunea entry level cu tracțiune spate și autonomie de 370 kilometri pentru o singură încărcare a bateriilor.

tesla 1

Chiar și așa, în ciuda faptului că este un electromobil ce este pus în mișcare de un electromotor Tesla Modesl S poate accelera până la 100 km/h în doar 5.5 secunde și merge cu o viteză maximă de 225 km/h. În același timp acest model este dotat standard cu sistem de navigație, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, frânare de urgență, senzori de parcare, sistem de părăsire a benzii de rulare și garanție de 8 ani.

Cmentariile sunt închise