Tipul care a sărit circa 40 de metri cu un Ram TRX s-a ales cu o amendă de 53000 de dolari

În SUA s-a încheiat procesul de judecată în privința moderatorului canalului Speed ​​Street 717 Michael Hyssong. Vloggerul a fost obligat să plătească tocmai 53.000 de dolari în calitate de despăgubire pentru daunele cauzate mediului înconjurător de către maşinile pe care le-a condus.

Amintim că tânărul şi-a câștigat faima în spaţiul online anume datorită cascadoriilor dure care implică mașini noi şi scumpe, inclusiv sărind de pe trambuline improvizate și conducând de-a lungul cursurilor de apă.

Faptul că Hyssong a fost pus sub învinuire pentru pentru tocmai 18 capete de acuzare a devenit cunoscut încă de la început de primăvară. York Daily Record scrie că o comisie locală din domeniul piscicol a iniţiat o verificare după ce a primit o plângere anonimă cu privire la unul dintre videoclipurile în care conducea un Ram TRX printr-un pârâu şi ulterior l-a acţionat în judecată.

Tânărul de 27 de ani a negat în repetate rânduri acuzațiile, susținând că toate filmulețele au fost filmate pe o proprietate privată și nu a cauzat niciun prejudiciu mediului. Cu toate acestea, s-a dovedit că, în conformitate cu legile județului în care s-au efectuat cascadoriile, toate căile de apă navigabile sunt considerate proprietate de stat – inclusiv micul pârâu pe care Mike l-a traversat în pickup.

Vloggerul a declarat publicației că nu știe despre ilegalitatea acțiunilor sale: „Sunt un iubitor al activităților în aer liber și nici măcar o dată nu am lăsat gunoi în urma mea. Nu sunt unul dintre cei care dăunează resurselor naturale”.

Într-un final, autorităţile au avut o altă părere şi instanța a decis oricum să-l pedepsească pe Mike. Apropo, toate filmulețele care au ridicat întrebări sunt acum eliminate de pe canalul de YouTube, deși au adunat milioane de vizualizări. Să fi fost asta încă o sancţiune pe lângă amendă?

Cmentariile sunt închise