Top oraşe cu cele mai scumpe locuri de parcare din lume în raport cu salariul. Bucureştiul s-a clasat pe a 10-a poziţie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vedomosti, în baza unei cercetări proprii, a format un clasament al oraşelor cu cele mai scumpe locuri de parcare din lume. S-a publicat după ce, din 24 decembrie 2021, tariful maxim pentru parcarea în centrul Moscovei s-a majorat de la 380 la 450 de ruble sau până la 6.1 dolari per oră.

Studiul redacţiei acoperă capitale sau cele mai mari oraşe din lume, pentru care a fost posibilă obținerea de date din surse publice cu privire la costul parcării și nivelul salariului mediu. A fost luat în considerare prețul unei ore de parcare într-o zi de muncă în centrul oraşului.

Pentru oraşe precum Dhaka, Bangkok, Sao Paulo, Osaka, Nicosia, Hong Kong şi Mexico City s-a utilizat date despre costul parcării “off-road”, care este de obicei mai scumpă decât parcarea pe stradă.

FOTO: pripark.at

În tabelul ataşat se indică preţul minim pentru oră de parcare (în dolari SUA), preţul maxim pentru o oră de parcare şi cât îl costă pe un cetăţean, în raport cu al său salariu, folosirea unui loc de parcare cu cel mai scump tarif.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata