Toyota a lansat un chestionar prin care va alege un număr mic de clienţi care să-şi cumpere noul GR Super Sport

GAZOO Racing, divizia sportivă a companiei Toyota, a făcut public un chestionar detaliat pe care trebuie să îl completeze toți cei care doresc să devină proprietarii unui hipercar stradal GR Super Sport.

Producătorul auto intenţionează să asambleze doar 20-25 de exemplare (conform surselor) şi prin acest chestionar vrea astfel să lupte împotriva speculanților.

Vârsta minimă a aplicanţilor trebuie să fie de minim 20 de ani şi niponii însăşi îi vor alege pe norocoşi.

Pe lângă datele personale, compania este interesată de biografia auto a viitorului proprietar. În câteva câmpuri trebuie să indice câte și ce fel de mașini sport deţine sau a deținut vreodată. Posesia modelelor de cult precum Toyota 2000GT și Lexus LFA va fi considerată un avantaj! Totodată se întreabă ce alte maşini sportive se planifică de cumpărat în viitor.

Un potențial cumpărător al unui hipercar ar trebui să spună şi cât de des își conduce mașinile și dacă le folosește pe pistele de curse, dacă este interesat de sportul cu motor (de ce serie) și dacă are o licență personală FIA. În acest bloc de întrebări există unele chiar cu răspunsuri care pot fi selectate, precum: “Sunt proprietarul unei echipe sportive” sau “Sponsorizez o echipă sportivă”.

În cele din urmă, potențialul proprietar trebuie să explice exact de ce dorește să cumpere o Toyota GR Super Sport – fie doar datorită legăturii sale directe cu campionatul FIA WEC şi Le Mans, datorită designului său, ori cumpărătorul consideră achiziția ca o investiție financiară sau o oportunitate de a participa la curse de anduranță.

Amintim că Toyota GR Super Sport va fi versiunea stradală a super hibridului care va încerca să apere titlul în noul sezon al FIA WEC. Compania este obligată să producă cel puţin 20 de mașini stradale în baza regulilor de omologare.

Data premierei modelului nu a fost încă anunțată, dar compania a arătat deja mașina pentru Le Mans. Puterea unităţii de propulsie îi este limitată la 680 CP, însă se așteaptă ca versiunea stradală să producă practic 1000 de CP.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/