Toyota RAV4 este de mulți ani liderul vânzărilor din Republica Moldova printre crossovere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Articol de: Toyota Moldova

Toyota RAV4 (Recreational Active Vehicle – automobilul pentru activități în aer liber) a devenit în 1994 fondatorul unui nou segment – clasa crossover. RAV4 a fost şi primul automobil din segmentul urban cu tracțiune 4WD. Anume aceasta a fost o formulă câştigătoare: tracțiune integrală, suspensie independentă, un motor mic de 2.0 litri și o caroserie rigidă.

Succesul lui Toyota RAV4 s-a datorat dimensiunilor relativ mici ale automobilului și șasiului superb reglat. Acum în lume în această clasă există peste 20 de modele de la diferiți producători, dar „pionieratul” este încă de neîntrecut. De 28 de ani, peste 10 milioane de clienți din întreaga lume au ales Toyota RAV4 pentru o combinație unică de funcționalități: confort, siguranță, fiabilitate şi libertate în deplasare, toate fără a se termina acolo unde dispare asfaltul.

De mulți ani, Toyota RAV4 este lider în vânzări şi în Republica Moldova. Din 2007, dealerul oficial Toyota Centru Chișinău “Continent” a vândut peste 2.500 de automobile RAV4.

Ce este noul RAV4?

Tehnologic

Toyota RAV4 este construit pe arhitectura globală TNGA (Toyota New Global Architecture), care este responsabilă pentru confort, manevrabilitate și siguranță. Un centru de greutate mai jos și o rigiditate crescută a caroseriei îi oferă o dinamică îmbunătățită și o manevrabilitate superioară.

Dinamic

Cu Toyota RAV4 te vei afla mereu în mijlocul unor evenimente interesante. Ai posibilitatea de a alege între un motor pe benzină nou (2.0 litri) și transmisie nouă – un CVT unic cu trepte mecanice (treapta întâi și cea de marșarier), o unitate de propulsie hibridă sau chiar una plug-in hybrid!

Confortabil

Design îndrăzneț, materiale de finisare de înaltă calitate și echipamente moderne – în interiorul lui Toyota RAV4 nu este loc de compromis.

Off-road

Capacitățile off-road ale Toyota RAV4 ating un nou nivel: acum este echipat cu sistemul Multi-terrain Select, care vă permite să nu depindeți de capriciile naturii și să adaptați caracteristicile maşinii la diferite tipuri de drum.

Sigur

Cu tehnologii avansate şi sistem inteligent de siguranță activă Toyota Safety Sense, Toyota RAV4 vă va oferi cel mai înalt nivel de confort și siguranță la volan.

Stilat

Materiale de finisare de înaltă calitate, un portbagaj spațios şi echipamente tehnice inovatoare ale Toyota RAV4 extind limitele capacităților dumneavoastră.

Fapte interesante:

  • Primul în lume – RAV4 este considerat fondatorul segmentului crossover.
  • Locul 1 la vânzările de crossovere în lume în 2017-2018.
  • Locul 2 în lume în ceea ce privește producția totală de crossovere de toate generațiile.
  • 3.69 metri este lungimea primei generații RAV4 (XA10).
  • Cinci din cinci – numărul de stele în ratingul de siguranță Euro NCAP, câștigat de RAV4 din a patra și a cincea generație.
  • 41 – atâtea persoane au încăput în crossover. Realizarea „Cel mai mare număr de oameni în mașină” în Cartea Recordurilor Guinness îi aparţine lui RAV4.
  • Peste 700 – numărul de apariții ale lui RAV4 în filme și programe de televiziune.
  • 55.074 de RAV4 vândute în anul de debut 1994.

Automobilul este disponibil pentru test-drive și comandă la Toyota Centru Chișinău “Continent”.

Str. Arborilor 17/1
Or. Chişinău
Republica Moldova
Tel: +373 22 79 14 77
https://www.toyota.md/ro/cars/rav4

P.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/