(video) Şofer născut în cămaşă! Un parapet metalic a străpuns o camionetă în raionul Teleneşti

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer a ajuns la spital, dar a scăpat cu viaţă, după ce a intrat cu o autocamionetă într-un parapet metalic de pe marginea drumului. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri în localitatea Zahareuca din raionul Teleneşti.

În timp ce conducea maşina care deservea magazine alimentare, din motive deocamdată necunoscute, i-a pierdut controlul volanului și a ieşit pe acostament. Parapetul metalic a străpuns vehiculul prin grila de radiator şi a trecut inclusiv prin habitaclu, prin zona picioarelor conducătorului auto.

Șoferul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la spital cu o ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Teleneşti, Elena Băetrău.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise