(video) Tunerul german DMC anunță pachetul ZEUS pentru Mercedes-AMG G-Class

Atelierul german de tuning DMC s-a pus serios pe treabă în ultima vreme, iar astfel de curând a prezentat pachetul ZEUS oferit pentru toate versiunile AMG disponibile pentru legendarul G-Class. Astfel, SUV-ul s-a ales cu mai multă putere, dar și un kit din carbon care îi pune în evidență trăsăturile agresive.

G_Front1_SOCIAL_HD_resize

Chiar dacă a fost prezentat pe versiunea G55 AMG, germanii de la DMC anunță că body kit-ul ZEUS ar putea fi montat practic pe toate versiunile modelului german produs începând cu anul 1979. Acesta este confecționat exclusiv din fibră de carbon și poate fi vopsit cu ușurină în culoarea caroserie.

G_Back_SOCIAL2_resize

În cazul variantei de top G65 AMG, motorul V12 a suferit mai multe modificări astfel încât să producă tocmai 880 cai putere, mult peste cei 630 cai pe care îi oferă standard. Toată puterea este pusă pe asfalt cu ajutorul unor roți de 24 inch încălțate cu anvelope Pirelli Scorpion. Iluminarea este un alt avantaj al acestui model care se laudă cu niște LED-uri montate pe acoperiș.

Cât privește interiorul, cei de la DMC anunță că acesta poate fi modificat după bunul plac al clientului, iar din acest motiv cu multă imaginație și o sumă bună de bani aici puteți monta absolut orice materiale și sisteme de infotainment.

G_Back_SOCIAL1_resize

G_Back_SOCIAL2_resize

G_Detail_2-2_resize

G_Detail_3HD_resize

G_Detail_4_resize

G_Detail_5HD_resize

G_Detail_6HD_resize

G_Front2_SOCIAL_resize

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/