(foto) UAZ va lăsa trecutul în trecut? Iată ce crossover modern ar pregăti

0

Jurnaliştii auto ruşi au dezvăluit în reţeaua virtuală mai multe ilustraţii brevetate ale unui crossover misterios, care are o gardă la sol impresionantă.

Cel mai probabil pe acestea ni se arată o nouă maşină dezvoltată de UAZ, care în viitor îşi va găsi locul în gamă. Se pare că producătorul rus de automobile se orientează spre o modernizare treptată şi care să corespundă ultimelor cerinţe de pe piaţă, lăsând în trecut piesele învechite şi aşa-zisele facelift-uri care nu schimbă nimic.

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_11.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_12.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

În anul care a trecut s-a aflat despre faptul că specialiştii şi inginerii de la uzina din Ulianovsk lucrează la dezvoltarea primului crossover modern al mărcii. La baza noului produs va sta o platformă absolut nouă, una folosită şi pe maşinile din proiectul Cortegiu.

Vezi şi: (foto) Ruşii au prezentat un motor V12 Quadro Turbo. Agregatul ar putea fi instalat pe limuzina prezidenţială

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_10.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_9.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Potrivit unor informaţii neoficiale, noul crossover va fi un automobil cu tracţiune integrală, iar lungimea caroseriei va atinge 4.6 metri.

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_14.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_13.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Noul model va avea şi un design exterior nou, care nici pe departe nu se compară cu vreun model din gama actuală a mărcii. Crossoverul are nişte linii simple şi forme clasice, corespunzătoare maşinilor analogice moderne.

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_8.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/UAZ-new-crossover_7.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Există şi zvonuri că proiectul de creare a modelului UAZ-3170 a fost stopat, posibil pentru ca maşina din imagini să fi transformată în una reală.

Sursă: auto.mail.ru

0 comentarii
  1. Eugen spune

    Interiorul Hyundai Tucson))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata