Ultimele pregătiri! S-a testat cu succes controlul comun în vama Albiţa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi, 10 aprilie 2023, în regim de testare, autoritățile de frontieră și vamale din Republica Moldova și România au pus în aplicare controlul coordonat în punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița, pe teritoriul României.

Pe durata exercițiului de testare, procedurile de control la traversarea frontierei de stat, pe direcția de ieșire din Republica Moldova, au fost efectuate în cadrul infrastructurii punctului de trecere a frontierei Albița, amplasat pe teritoriul României.

Exercițiul s-a încheiat cu succes, fără ca traversarea frontierei de stat să fie periclitată sau traficul să fie îngreunat. În continuare, se vor face ultimele ajustări ale infrastructurii necesare, dar și a procedurilor interne pe partea română pentru intrarea în vigoare a Acordului bilateral.

Pentru pregătirea regimului de testare, vama Leuşeni a fost închisă pentru câteva minute, a afirmat un participant la traficul transfrontalier. În aceste momente s-au adunat cozi de maşini.

VIDEO: Octavian

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/