Un bărbat din Drochia, condamnat la 6 ani de închisoare pentru businessul său atractiv cu permise de conducere

Un locuitor al raionului Drochia a fost condamnat la 6 ani închisoare după ce Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție i-a demonstrat vina de comiterea a 30 de episoade de trafic de influență! Din câte se pare, acesta a pus la cale o mică “afacere”, profitând de pandemie şi de faptul că doritorii de a obţine ilegal un permis de conducere ar fi dorit să evite bătăi de cap şi un contact fizic cu alte persoane.

În plus, instanța a dispus confiscarea specială de la inculpat în bugetul statului a unor mijloace bănești primite de la persoane pentru comiterea infracțiunilor.

Potrivit probatoriului, în intervalul ianuarie – august 2020, susținând că are influență asupra responsabililor din cadrul Secțiilor de Înmatriculare a Transportului și Documentarea Conducătorilor Auto din nordul republicii, inculpatul a pretins și primit de la 30 de persoane, în total – 15.200 euro și 10.040 lei.

În schimbul acestor bani, inculpatul a promis că-i poate ajuta să promoveze cu succes examenele de calificare pentru obținerea permiselor de conducere de diferire categorii.

Chiar dacă au achitat bani, în realitate, solicitanții așa și nu și-au primit permisele de conducere, aceștia denunțând acțiunile ilegale ale inculpatului.

Serviciul Nord al Procuraturii Anticorupție a inițiat o cauză penală, bărbatul fiind reținut, iar ulterior plasat în arest. Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Vezi şi:

https://autoblog.md/ampla-schema-de-coruptie-cu-permise-de-conducere-deconspirata-in-moldova-actul-a-ajuns-sa-coste-2000-de-euro/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/