(update) Un indicator nou montat în intersecția străzilor Coca-Lupu a stârnit nemulțumiri, după care a fost eliminat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 07.03.2023) Indicatorul a fost eliminat!


(06.03.2023 articol iniţial) Un indicator nou montat în intersecția străzilor Eugen Coca şi Vasile Lupu a stârnit nemulțumiri

În Republica Moldova nu se fac consultări inclusiv cu cetăţenii atunci când se montează indicatoare rutiere, deşi ar fi normal să se discute şi să se facă schimb de opinii. Cine decât participanții la trafic se confruntă cu ele cel mai des?

Nu este un secret că în Chişinău indicatoarele rutiere există într-o densitate mai mare decât în toată ţara. Dar dacă unele sunt montate cu cap şi justificat, altele sunt mai mult inutile şi nu îşi au locul, în opinia majorității generând mai multe probleme decât a fi eficiente şi a securiza traficul.

Relativ proaspăt montat este un indicator 4.1.6 (Direcţie obligatorie de deplasare) în intersecția străzilor Eugen Coca şi Vasile Lupu din sectorul Buiucani, pentru cei care se deplasează pe strada Coca spre Lupu. Înainte nu se mai permite deplasarea şi astfel au apărut noi bătăi de cap pentru cei care intenţionează să ajungă la o creşă din preajmă.

Acum vor fi nevoiţi să caute altă cale de acces, irosind timp suplimentar şi apelând cu siguranţă la manevre neregulamentare, ceea ce a stârnit nemulțumiri în comunitatea online.

Cmentariile sunt închise