(video) Un nou accident cu pieton. O şoferiţă începătoare a luat pe capotă o femeie cu un copil pe strada Mioriţa

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident cu pieton în capitală. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă pe strada Mioriţa. Poliţia Capitalei l-a înregistrat la ora 7:15, implicat fiind un automobil marca Toyota.

Conform datelor oficiale disponibile, care ne-au fost oferite de ofiţerul de presă Nina Dubovca, şoferița în vârstă de 49 de ani a lovit doi pietoni, un copil de cinci ani şi bunica acestuia în vârstă de 47 de ani. Ambii au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale (femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență, iar copilul la Spitalul Valentin Ignatenco).

Iar conform martorilor oculari, accidentul s-a întâmplat din cauza neatenției şoferiţei începătoare şi a vizibilității reduse lângă o trecere pentru pietoni. Un autovehicul era parcat prea aproape de trecere şi a blocat câmpul vizual.

Apropo, iată alte situaţii recente care s-ar fi putut transforma în accidente cu pietoni:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata