(video) Test Drive: Skywell ET5 – chinezul capabil de 450 km pe electricitate

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

În primăvara acestui an am mers până la București… Pe lângă dorința de a ieși odată și odată din țară măcar pentru câteva zile, am avut și motive întemeiate de a o face. Primul dintre acestea a fost și testul cu Skywell ET5.

Îmi dau seama că foarte puțini dintre voi aţi auzit despre Skywell. Dacă este să vă povestesc pe scurt, aceasta este o companie specializată în electrocasnice, care mai nou a cumpărat un constructor auto chinez și iată că acum produce inclusiv electricul ET5.

Modelul ăsta nu se vinde în Moldova. În schimb în România el este și costă 29.950 euro, după ce sunt aplicate toate subvențiile. Ce primești în schimb? Ei bine, vei avea un SUV electric cu ampatament de 2.8 metri, iar asta înseamnă un interior și un portbagaj spațios.

Ziceam că este o mașină electrică… Skywell ET5 are un motor electric de 150 kW (204 CP), o baterie cu o capacitate de 72 kWh, tracțiune față și o autonomie de 450 de kilometri.

Mai multe despre Skywell aflați din reportajul pe care l-am realizat la București!

https://www.youtube.com/watch?v=oPMaQtS9afI

GALERIE FOTO:

Câteva poze cu Skywell de la exterior. Observați că are un design plăcut. Mie cel mai mult îmi place banda LED care conectează stopurile și pe care se găsește inscripția Skywell.

Iată și interiorul lui ET5. Cadranul de bord este complet digital în timp ce pe consolă tronează un ecran mărișor. Meniul este plăcut și intuitiv. Un pic se pierde textul atunci când razele solare cad direct pe ecran, dar asta e și singura mea obiecție.

Meniul sistemului multimedia nu are simboluri în chineză. Este în totalitate în engleză şi asta este un mare atu!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/