(video/update) Un șofer de 19 ani va fi reținut în urma unui accident matinal în care o tânără a fost prinsă între mașini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Au apărut în spațiul online primele imagini de după accident. Pot avea impact emoțional!

VIDEO: PRO TV

Văzusem informații preliminare despre acest accident mai devreme, însă nu am crezut că s-a soldat cu urmări atât de grave! Nu unul, ci doi tineri au ajuns la spital cu diverse traumatisme în această dimineață în urma unui accident în lanț produs pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în preajma ASEM.

Conform datelor Poliției Capitalei, un autoturism Skoda condus de un șofer de 19 ani s-a ciocnit cu o Toyota care se deplasa în aceeași direcție. În rezultat, Toyota s-a lovit de două automobile parcate, în preajma lor fiind cei doi tineri. În rezultat, una dintre victime a fost prinsă între cele două mașini parcate.

Șoferul automobilului de model Skoda urmează să fie reținut pentru 72 de ore! Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele, ne-a comunicat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic.

Tânăra de 18 ani, care a fost prinsă între automobile, se află într-o stare extrem de gravă la spital. Aceasta a fost preluată în sala de operații îndată ce a ajuns în spital. După patru ore de intervenții chirurgicale, acum, pacienta se află în reanimare, într-o stare extrem de gravă. Informația a fost confirmată pentru Unimedia de către Dorina Arsene, purtătoare de cuvânt la Institutul de Medicină Urgentă.

Cmentariile sunt închise