Un tânăr şi-a perfectat permis de conducere moldovenesc cu 2000 de euro, deşi costă doar 340 de lei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un conațional ar fi cumpărat cu mii de euro un permis de conducere și urma să-l folosească peste hotare. Descoperirea a fost făcută ieri, 26 septembrie, în PTF Costești, pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

La controlul de frontieră s-a prezentat un tânăr de 22 de ani din raionul Ocnița, în calitate de pasager al unui mijloc de transport ce se deplasa spre Polonia. În timpul discuțiilor cu polițiștii de frontieră, conaționalul a trezit unele suspiciuni în privința scopului deplasării în străinătate.

Drept urmare s-a dispus efectuarea unui control suplimentar şi în portmoneul personal a fost depistat un permis de conducere eliberat pe numele său de către autorității responsabile din Republica Moldova. Însă actul s-a dovedit a fi falsificat.

La audieri, tânărul a declarat că și-a perfectat permisul de conducere acasă, în Ocnița, contra unei sume de tocmai 2.000 de euro, deşi în realitate costă minimum 340 de lei şi se poate obţine doar în urma examinării teoretice şi practice.

Cazul este cercetat în continuare de către Direcția regională Nord pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Documentul a fost ridicat și transmis spre expertiză.

Cmentariile sunt închise