Un tractorist beat şi-a luat amicul la bord şi au mers până la un mall din Iaşi, cu pornire de lângă Ungheni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Doi indivizi beţi au venit în weekend la Iulius Mall din Iași cu tractorul, cu tot cu plug. S-au pornit din localitatea Bosia, vecină apropiată cu oraşul Ungheni şi parte a comunei Ungheni, doar că peste Prut.

Cel care a condus se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de „aventuri” era un oarecare Iulian Coteţ. Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, în jurul orei 19:00, apoi pe la ora 22:00 au pornit spre Iaşi.

Ajunşi cu bine, au reuşit să intre cu tractorul prin barieră, după care a fost parcat neregulamentar. Cei doi au mers să se distreze în continuare: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu, notează Ziarul de Iaşi.

În jurul orei 24:00, un paznic de la Mall a sunat la poliţie, iar o patrulă a oprit „echipajul” tractorului chiar în momentul când dorea să plece. Poliţiştii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere şi era mort de beat: 0.95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi amicul său era la fel de criţă.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influența alcoolului. Cel mai probabil Răzvan Bejenaru a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 00:05 polițiștii au oprit pentru control un tânăr, de 24 de ani, care conducea un utilaj agricol, în parcarea unui centru comercial. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule!

IPJ Iaşi

Au venit cu tractorul şi au plecat cu maşina, cea a poliţiei 🙂

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/