Unde îi este demnitatea? Un şofer din Moldova a lovit mortal un minor dispărut acum cinci zile, după care a fugit

Acum câteva ore, poliţia a solicitat ajutorul cetățenilor pentru găsirea unui băiat, autorităţile fiind anunţate de către rude despre dispariţie tot ieri, 30 septembrie.

Conform informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de poliție Fălești, adolescentul în vârstă de doar 15 ani a ieşit din domiciliul său în ziua de 25 septembrie, în jurul orei 19:00 şi acasă nu s-a mai întors.

Mai nou însă, către miezul nopţii zilei de ieri, s-a aflat că a fost găsit, însă din păcate, fără suflare.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Fălești, ieri, aproximativ la ora 18:00, minorul a fost găsit decedat în adiacentul drumului dintre localitățile Catranîc și Glinjeni.

Însă, acum câteva minute, poliţia a revenit cu o actualizare pe marginea acestui caz, afirmând, conform expertizei medico-legale, că decesul băiatului a survenit în urma unei lovituri de mașină!

În acest caz poliția a inițiat o cauză penală și urmează a fi întreprinse un șir de măsuri speciale de investigație pentru stabilirea unității de transport și a persoanei care a comis accidentul.

În această ordine de idei ne întrebăm unde a fost demnitatea şoferului care a comis acest lucru, fie şi din imprudenţă, nu intenţionat? Dacă va ajunge să vadă acest articol, îi recomandăm să se predea benevol!

Cmentariile sunt închise