V-aţi schimbat deja anvelopele? Detalii despre ce se va întâmpla cu vremea în următoarele ore

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce au emis alerta meteo Cod Galben de schimbare bruscă a vremii, meteorologii de la Chişinău au formulat prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore, valabilă din această seară de la ora 20:00.

Respectiv, s-au anunţat detalii despre fenomenele la care am putea asista, asta dacă la fel de brusc vremea nu-şi va schimba capriciile şi nu se va mai întâmpla nimic din cele vizate.

Aflaţi că vremea se schimbă brusc, răcindu-se accentuat după câteva zile cu soare pe cer şi temperaturi generoase. Spre teritoriu țării se va deplasa un front atmosferic rece, care va provoca precipitații puternice în cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță!

Vântul nord-estic va prezenta rafale de până la 18-23 m/s. Iar regimul termic atât noaptea, cât și ziua, va fi omogen. Respectiv, minimele și maximele vor avea aceleași valori între 0..+5°C.

În context, Agenția de Mediu recomandă cetățenilor să evite deplasările pe durata manifestării vântului puternic și să se adăpostească în imobile sau spații închise, care să le garanteze protecția.

Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate. Dacă vedeți cabluri electrice căzute la pământ, ocoliți-le!

Nu în ultimul rând, se recomandă cetățenilor să anunțe imediat autoritățile prin apel la numărul unic 112, dacă au informații despre persoane care se află în pericol sau alte situații care pot afecta negativ comunitățile.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/