(foto/video) Noua mașină AutoBlog.MD: Land Rover Discovery Sport facelift

Dragi prieteni, ne bucurăm să vă anunțăm că în garajul AutoBlog.MD a intrat o nouă mașină! Este vorba despre noul Land Rover Discovery Sport facelift, model care de puțin timp a venit în Republica Moldova și iată că de acum încolo va avea grijă să ne asiste la toate filmările, deplasările și munca pe care o facem zi de zi la AutoBlog.MD!

De ce am ales acest model? Ce dotări are? Care este prima impresie de la volanul noii noastre mașini, despre toate vă invităm să aflați din reportajul video ataşat! Nu uitați și de galeria foto!

După cum spuneam și în reportajul video, Megane-ul care încă mai este de vânzare ne-a ajutat foarte mult în ultimii doi ani! Însă planurile noastre de viitor ne-au dus cu gândul spre un SUV care să fie foarte capabil atât pe asfalt, cât și în afara lui!

Am avut norocul să fim și primii clienți din Moldova pentru noul Discovery Sport facelift! Am optat pentru motorul turbo diesel de 2.0 litri ce produce 180 de cai putere!

Mașina noastră este dotată și cu pachetul R-Dynamic care o face și mai dinamică pe exterior. Pe lângă asta avem o sumedenie de dotări interesante pe mașină, inclusiv camera video montată în antena de pe acoperiș ce proiectează imaginile video pe oglinda retrovizoare centrală interioară, încălzire autonomă, patru camere video și bineînțeles sistemul Terrain Response 2!

Revenim în curând cu un test drive al acestui model și cu mai multe detalii despre exemplarul ales!

Toate detaliile despre model: (video) Premieră mondială: Noul Land Rover Discovery Sport facelift

Primul nostru contact cu el: FRANKFURT 2019: Analizăm noul Land Rover Discovery Sport facelift – Reportaj Video AutoBlog.MD

Maşina AutoBlog.MD care este acum de vânzare: (video) Anunț: Mașina AutoBlog.MD este de vânzare!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise