(video) Strigător la cer! Priviţi cu ce viteză a trecut un şofer pe lângă o trecere de pietoni de pe Calea Ieşilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 26.01.2023) Polițiștii s-au autosesizat şi au sancţionat conducătorul care a admis încălcări în traficul rutier. Conducătorul maşinii Toyota era un bărbat de 46 de ani. Acesta şi-a recunoscut vina şi a fost pedepsit pentru că nu a cedat trecerea legală pietonilor.


Încă un caz revoltător în capitală! Doar priviţi cu ce viteză a trecut un şofer pe lângă o trecere de pietoni de pe strada Calea Ieşilor. După vizionarea acestor imagini există o senzaţie că cel din spatele volanului îşi duce traiul într-o realitate proprie, nu are treabă cu tragediile altora şi îi este indiferent de toată lumea, nu însă şi de propria bunăstare.

SUV-ul negru de marcă Toyota este o maşină foarte grea, de minimum 2.4 tone! Dacă ar fi lovit copilul sau mama, puţine şanse ar fi fost să scape teferi, după o aruncare la câţiva metri. Dacă nu indiferenţa a fost motivul pentru care nu s-a cedat, atunci cu siguranţă a fost neatenţia, probabil din cauza privitului în telefon?

Oricum, să nu uităm că şoferul stă mai sus într-o astfel de maşină şi asta îi oferă un câmp vizual mai mare, având oportunitatea să vadă peste autovehiculele mai scunde din benzile alăturate. Ce folos dintr-o astfel de maşinărie dacă nu se profită din acest avantaj pentru a fi un exemplu pentru alţii…

VIDEO: facebook.com/sergiu.neguta.9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/