(video) „După 500 de metri a decis să se întoarcă și să se clarifice.” Şoferul care va avea de-a face cu poliţia în curând

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bate în curând anul 2024 la uşă, iar unii participanți la trafic tot rămân să aibă un comportament neadecvat. Şi iată unul dintre exemple. Pe strada Meşterul Manole din capitală, o femeie a fost agresată de un şofer care s-a arătat nemulțumit de observaţia care i-a fost făcută.

Acţiunile “eroului” se califică drept huliganism nu prea grav, care se sancţionează cu amendă de 300-1.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 20 la 60 de ore. Dacă fapta este săvârșită din motive de prejudecată, amenda constituie 2.400-3.600 lei (penalizare alternativă – muncă de la 30 la 60 de ore).

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că autorităţile s-au autosesizat şi urmează a se stabili circumstanțele, inclusiv când s-a întâmplat incidentul, dar şi persoanele implicate.

Interesant este dacă i se va acorda şi una din amenzile actualizate pentru încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor, căci a generat o situaţie de pericol de accident?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise