(video) Anunț: Mașina AutoBlog.MD este de vânzare!

UPDATE: Automobilul a fost vândut!


Dragi prieteni, iată că a venit timpul să ne despărțim de mașina redacțională Renault Megane Estate 1.5 dCi EDC. Am străbătut multe drumuri cu ea pentru ca să aducem cât mai mult conținut pe site-ul nostru pentru Dvs, însă iată că a venit momentul să o vindem.

Am procurat-o în iunie 2017 de la importatorul oficial Renault Moldova. De atunci și până în prezent am parcurs deja 80.000 km cu acest exemplar, jumătate dintre care spre saloanele auto europene sau spre alte evenimente la care am fost invitați.

Toate deservirile tehnice s-au făcut doar în service-ul oficial. Tot acolo s-a schimbat parbrizul mașinii sau cureaua de distribuție pe care am schimbat-o pe una nouă la 60.000 km. Automobilul nu a fost implicat în nici un accident rutier. Nici o parte a caroseriei nu a fost vopsită!

Pe partea de dotări mașina a fost comandată în echipare maximă Intense, la care s-au mai adăugat pachetul GT Line ce presupune bare de protecție diferite față de cele standard, scaune tip sport cu suport lateral sporit (tetiere integrate) și volan tapițat cu piele.

În plus mai avem pe ea pachetul de siguranță care implică cruise controlul adaptiv, frâna de urgență și menținearea în bandă, cât și climatizarea pe două zone, scaune față cu încălzire, navigație, senzori de parcare spate, faruri Full-LED cu schimbare automată a fazelor și multe altele.

Sub capotă se află un motor de 1.5 litri dCi ce produce 110 cai putere (cu funcţie Stop-Start) şi care este cuplat la o cutie automată EDC. Combinația asta este perfectă din moment ce în afara orașului avem un consum maxim de până la 5 litri (minimul nostru a fost de 4.3 l/100 km), pe când în oraș cifra nu trece de 7 litri la 100 km parcurși.

Garanția mașinii este valabilă până în iunie 2020 sau încă 20.000 km!

Prețul de vânzare al mașinii este de 15.900 14.500 euro! Mai multe detalii la numărul de telefon 069358886.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/