(video 18+) Conflict în trafic, la un pas de omor, la periferia orașului Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sălbăticie în traficul din Chișinău, în 2024? Mulți ar crede că așa ceva nu mai există, însă realitatea este alta din păcate.

Imagini virale au apărut pe rețele de socializare, unele care demonstrează că răutatea și cruzimea unor indivizi nu a dispărut nicăieri, fiind scoasă la iveală chiar și în sfânta zi de duminică.

Atenție, imaginile pot conține limbaj licențios și pot afecta emoțional!

Conform informațiilor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, ceea ce vedeți în imagini s-a întâmplat în seara zilei de 7 iulie. Bătaia a avut loc în preajma intersecției șoselei Balcani cu strada Codrilor (intrarea în Dumbrava).

La fața locului s-a deplasat imediat după apel la 112 un echipaj al BPRO din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău și grupa operativa a IP Buiucani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul documentării polițiștii au stabilit că victima este un bărbat de 41 de ani. În urma unui conflict în trafic a fost agresat și bătut crunt până aproape și-a pierdut cunoștința. Bărbatul a rămas viu ca prin minune și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili motivul conflictului, dar și cine sunt bătăușii care au șters putina. Acum aceștia sunt căutați. Ulterior se va lua o decizie conform legislației.

Vezi și: (video) Bătaie pe strada Alecu Russo. Un şofer a apelat la “metoda alternativă” de educare a unui pieton

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise